top of page

HOME  >  OM OSS

Clinic Strömstad
Lobby, resepsjon
Lilleeng Helsepark
T-skjorte med logo
Venterom
Kunde
Operasjonsrom
Operasjonsrom
Operasjonssalen
Skjorte og munnbind
Rom
Teosyal
Detaljer
Dr Bo Cederqvist
Operasjonsbord
Teosyal
logo av clinicstromstad

CLINIC STRÖMSTAD

Clinic Strömstad, som grundades 2004, är en klinik som har stor erfarenhet av estetisk plastikkirurgi och hudföryngring. Vi utför allt inom kosmetisk kirurgi och hudbehandlingar som muskelavslappnande injektioner och fillers. Vi erbjuder laserbehandling, utför hudbehandlingar med peelingar och använder oss av medicinska hudvårdsprodukter från Dermaceutic med diverse medicinskt utvecklade krämer.

Hos oss finner du även allmänläkare som är knuten till kliniken som utför hälsokontroller och har allmän medicinsk kompetens och tar emot patienter med alla typer av medicinska åkommor i Strömstad.

 

Du har möjlighet att komma på konsultation i Strömstad och i Västerås.

Clinic Strömstad erbjuder operationer i Strömstad på Strömstads sjukhus. Estetiska behandlingar utförs i Strömstad och i Västerås.

Det är alltid narkosläkare närvarande under större kirurgiska ingrepp för att ingreppet skall kunna utföras så säkert som möjligt.

Clinic Strömstad är den största plastikkirurgiska aktören i Østfold, ett av Norges största fylken och har en av Sverige- och Norges mest erfarna plastikkirurg, dr Bo Cederqvist.

Vi ger alltid personlig service och har en önskan om nära patientkontakt för din trygghet och trivsel. Du är varmt välkommen att beställa en tid för konsultation då Du träffar kirurgen personligen och tillsammans med honom diskuterar dina önskemål och de möjligheter som finns. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och föredrar att den kirurg som skall operera dig också är den person som träffar dig på konsultationen.

Du finner Clinic Strömstad på Strömstads sjukhus. 

bottom of page