Vår personal

bo_cederquist_profile.jpg

Dr. Bo Cederqvist

Bo är grundutbildad vid Karolinska Institutet i Stockholm där han avlade tandläkarexamen 1985, läkarexamen 1990. Han disputerade 1993 och försvarade då sin avhandling som handlade om blodkärlens reglering i kroppen. Bo har innehaft specialitet i plastikkirurgi sedan 2001 och utbildats i Oslo (Ullevål Universitetssykehus), Tromsö, Fredrikstad (Sykehuset Østfold) samt i Stockholm (Karolinska Universitetssjukhuset). Bo är också specialist i allmänkirurgi.


Han har arbetat som överläkare resp bitr. överläkare i plastikkirurgi i Norge och i Sverige och arbetat med kosmetisk kirurgi sedan 1999. Han har varit sektionschef för plastikkirurgin i Østfold och ansvarat för rekonstruktiv bröstkirurgi och plastikkirurgi. Bo är medlem i Norsk Plastikkirurgisk Forening och i Norsk Forening för Estetisk Plastikkirurgi samt i Norsk Kirurgisk Forening och i Den Norske Legeforeningen. Norsk Forening för Estetisk Plastikkirurgi är systerförening med den svenska föreningen för estetisk plastikkirurgi och har samma krav för medlemsskap dvs god kunskap och stor erfarenhet av kosmetisk kirurgi.

Om Clinic Strömstad

Clinic Strömstad, som grundades 2004, är en klinik som har stor erfarenhet av estetisk plastikkirurgi och hudföryngring. Vi utför allt inom kosmetisk kirurgi och dessutom hudbehandling med injektioner såsom fillers och Botulinumtoxin (Botox) samt behandling med medicinska hudkrämer och peelingar.

Kontaktinformation

+46 (0)526 66760

Norra Uddegatan 1,
452 37 Strömstad.

Ingång från Västra
Hamngatan.