Om oss

Clinic Strömstad, som grundades 2004, är en klinik som har stor erfarenhet av estetisk plastikkirurgi och hudföryngring. Vi utför allt inom kosmetisk kirurgi och dessutom hudbehandling med injektioner såsom Botox och fillers. Du kan också få behandling med IPL och Dermafrac. Vi utför också hudbehandlingar och peelingar.  Vi använder oss av medicinska hudvårdsprodukter från Obagi, Neostrata, Medicalia, Pevonia och Dermaceutics med diverse medicinskt utvecklade krämer.

 

Vi har också en allmänläkare som är knuten till kliniken som kan utföra hälsokontroller och har allmän medicinsk kompetens och som tar emot patienter med alla typer av medicinska åkommor.

Du har möjlighet att komma på konsultation i Strömstad, Moss, Stockholm och Skara. Clinic Strömstad erbjuder operationer och hudbehandling i Strömstad och i Moss i Norge. Botox och fillers utförs i Strömstad, Moss och Skara spakallanslaserestetik.se

Från och med 2013 har Clinique Andenaes i Moss förvärvats av Clinic Strömstad och Clinic Strömstad är nu den största plastikkirurgiska aktören i Østfold, ett av Norges största fylken.Clinic Strömstad är belägen i Strömstad i Norra Bohuslän med närhet till vacker skärgårdsmiljö och med avkopplande atmosfär. Strömstad ligger mellan Oslo, Göteborg och Karlstad och det tar ca 2 timmar med bil från respektive ort. Från Stockholm får Du räkna med ca 6 timmars resa.

Vi ger alltid personlig service och har en önskan om nära patientkontakt för Din trygghet och trivsel.
Du är varmt välkommen att beställa en tid för konsultation då Du träffar kirurgen personligen och tillsammans med honom diskuterar dina önskemål och de möjligheter som finns. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet och föredrar att den kirurg som skall operera dig också är den person som träffar dig på konsultationen.

Du finner Clinic Strömstad på Strömstads sjukhus. I Moss finns Clinic Strömstad i Lilleeng Helsepark.

 

Om Clinic Strömstad

Clinic Strömstad, som grundades 2004, är en klinik som har stor erfarenhet av estetisk plastikkirurgi och hudföryngring. Vi utför allt inom kosmetisk kirurgi och dessutom hudbehandling med injektioner såsom fillers och Botulinumtoxin (Botox) samt behandling med medicinska hudkrämer och peelingar.

Kontaktinformation

+46 (0)526 66760

Norra Uddegatan 1,
452 37 Strömstad.

Ingång från Västra
Hamngatan.